Loodgieter

Cv-ketel laten plaatsen in Wateringen?

Wij staan voor je klaar voor o.a. installatie, reparatie en onderhoud!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Altijd in de buurt

Heb je een cv-ketel van twaalf jaar of ouder? Dan is het verstandig om eens te kijken wat vervanging van zo’n oude ketel je oplevert. Via het landelijke netwerk van All-in CV Service vind je gemakkelijk en snel een vakman in de buurt van Wateringen die kan beoordelen of jouw oude cv-ketel aan vervanging toe is. Ook wanneer je een reparatie of preventief onderhoud wilt laten uitvoeren aan je cv installatie kun je bij één van onze experts uit Wateringen terecht.

Installatie van een nieuwe cv-ketel

De gemiddelde levensduur van een cv-ketel is twaalf tot vijftien jaar. Ketels van deze leeftijd geven niet alleen meer risico op storingen en hoge reparatiekosten, maar ook hogere energiekosten. Door de voortdurende ontwikkelingen in techniek bespaar je door de installatie van een nieuwe zuinige ketel al snel honderden euro’s op jaarbasis. Welke cv-installatie geschikt is in jouw woning hangt af van diverse factoren. Een soloketel verwarmt je woning, maar bijvoorbeeld niet het water uit uw kraan. Daarvoor is de installatie van een boiler nodig. Een combiketel heeft een ingebouwde boiler waardoor je ruimte bespaart. Meestal wordt een HR ketel verkozen boven een VR ketel. De installateur uit Wateringen geeft je vrijblijvend een goed advies over de verschillende soorten en merken ketels.

  • Conventionele Ketel (CV); 70 – 80% rendement, goedkoop in aanschaf en onderhoud
  • Verbeterd Rendement ketel (VR); 90% rendement, heeft als extra voorziening een afvoer nodig.
  • Hoog Rendement ketel (HR);minimaal 100% rendement door condensatie en hergebruik van de waterdamp.

De installatie van een cv-ketel moet goed en veilig gebeuren. Schakel daarom hiervoor een expert van All-in CV Service uit Wateringen in.

Altijd een monteur in de regio Wateringen

Een storing van jouw cv-ketel is bijzonder vervelend. Het wordt nog vervelender wanneer je lang moet wachten voordat een monteur tijd heeft om de reparatie te verrichten.

Door ons netwerk in te schakelen heb je een korte wachttijd en word je snel geholpen omdat er altijd een deskundige monteur dichtbij Wateringen gevestigd is voor het uitvoeren van een reparatie. Dit bespaart niet alleen jouw kostbare tijd, maar je bespaart zo ook op de voorrijkosten.

Een veelvoorkomend probleem is het moeten bijvullen van de cv-ketel. Wanneer je je cv-ketel niet juist bijvult haal je niet het maximale rendement uit de verwarming.

Lees hier meer...

Voor het plaatsen van een nieuwe cv-ketel ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben direct ervaren en erkende monteurs voor je beschikbaar in heel Nederland.

Lees hier meer...

Vloerverwarming zien we steeds meer terug in nieuwbouwwoningen. Het grote voordeel is dat je vloerverwarming kunt laten fungeren als hoofdverwarming.

Lees hier meer...

Reparatie en onderhoud

Naast de installatie van een cv-systeem kun je bij de vakman van All-in CV Service Wateringen ook terecht voor onderhoud en reparatie. Door periodiek onderhoud uit te laten voeren aan je ketel voorkom je een dure reparatie. De specialist uit Wateringen biedt diverse soorten voordelige onderhoudscontracten aan, zo zijn er onderhoudscontracten voor onder meer de volgende soorten installaties:

  • Warmtepomp
  • Gashaard

Gratis offerte!

Omdat de installatie van een cv-ketel een andere klus is dan de reparatie van je warmte installatie is het voor de installateur van All-in CV Service uit Wateringen niet altijd mogelijk om een exacte prijsopgave te geven. Door een vrijblijvende offerte aan te vragen voor de specifieke klus aan jouw cv installatie krijg je van onze vakmensen gratis een heldere opgave van de kosten. Zo weet je precies wat je van de cv specialist uit Wateringen kunt verwachten.

managerGoedendag, ik ben Rayan Osterhoudt. Op 6 november 1972 zag ik het levenslicht in Wateringen. Je kunt mij regelmatig tegen het lijf lopen bij de Windlust en in het weekend ben ik ook wel eens bij SV VELO om een balletje te trappen.

Als cv-manager van deze pagina ben ik continu bezig om de service in Wateringen te verbeteren en om bezoekers te adviseren. Mijn eerste advies aan jou is om op de website van je gemeente te kijken. Vaak zijn er subsidies voor klussen! Of loop gewoon eens binnen bij het gemeentehuis van Naaldwijk aan Stokdijkkade 2.

Onlangs heb ik nog een opdracht aan Arkpaviljoen (2291 BS) in Wateringen gecoördineerd. Dit project is naar volle tevredenheid van de opdrachtgever afgerond. Wil je ook een cv-klus laten uitvoeren door ervaren vakmannen? Ik raad je aan om even contact op te nemen via het formulier op deze pagina. Als cv-manager ben ik ook betrokken bij opdrachten in Zevenhuizen, Zoetermeer en Zwijndrecht.

Ben je trouwens benieuwd wat er zoal gebeurd bij jou in de buurt? Hou dan net als ik de Facebook pagina of het Twitter account van de regio in de gaten.

Atag
Vaillant
Remeha
Intergas