Houd je huis veilig!

In de huidige moderne en welvarende samenleving kan een eenvoudig slot met een sleutel de veiligheid van onze huizen en onze waardevolle bezittingen niet meer garanderen. Een indringer kan gemakkelijk achterhalen hoe een dergelijk slot moet worden geforceerd zonder gebruik te hoeven maken van speciale gereedschapssleutels. Om ongewenste toegang tot onze huizen te voorkomen, is het belangrijk om de juiste sloten te installeren. De slotenmakers van Locksecure.nl kunnen je de juiste deur- of raamsloten aanbevelen om zo de toegangspunten van de woning te kunnen beveiligen.

Op alle buitendeuren moeten zware nachtsloten worden geïnstalleerd. De nieuwste merken van nachtsloten voor op deuren die er tegenwoordig verkrijgbaar zijn, hebben met succes de lockpicking testen doorstaan. Veel inbrekers blijven uit de buurt van dit type slot omdat ze niet weten hoe ze moeten worden geforceerd. De slotenmaker kan verschillende modellen leveren, inclusief sloten moeten worden ontgrendeld met een traditionele sleutel, de sleutelloze systemen die kunnen worden geopend door een herprogrammeerbare code of die met een vingerafdrukscan moeten worden geopend.

Deuren die zich naast ramen bevinden, moeten zijn voorzien van nachtsloten met sleutelsloten. Deze sloten hebben duimgrendels, die kunnen worden verwijderd. Als het raam dan ingeslagen is, kan iemand niet met zijn hand naar binnen reiken en de deur ontgrendelen. Het is ook belangrijk dat alle toegankelijke ramen zijn uitgerust met sloten. Raamsloten moeten worden geïnstalleerd met een mechanisme dat geen opening toelaat als het glas breekt. Raamsloten bieden een extra beveiligingsapparaat voor de sloten dat voorkomt dat iemand van buiten door het raam naar binnen kruipt. Garagedeuren moeten ook zijn voorzien van nachtsloten evenals de toegang vanuit de garage tot het huis.

Alarmsystemen werken als een efficiënt afschrikmiddel voor dieven. Inbrekers zullen altijd op zoek gaan naar huizen die gemakkelijk toegankelijk zijn in plaats van naar huizen met geavanceerde beveiligingssystemen.

Nuttige tips voor het beschermen van huizen tegen dieven zijn onder meer het altijd vergrendelen van de deuren en de ramen en het goed verlicht houden van het huis en de tuin. Sleutels mogen nooit op verborgen plaatsen achtergelaten worden, omdat ervaren inbrekers de meest onopvallende verstopplaatsen gemakkelijk kunnen vinden. Sloten moeten worden vervangen bij het verhuizen naar een nieuw huis. Als je niet thuis bent, moet een sleutel bij een vertrouwde buur worden achtergelaten, zodat deze van tijd tot tijd een oogje in het zeil kan houden.

Zorg ervoor dat je onze site https://www.locksecure.nl/ bezoekt voor verdere beveiligingsdiensten. We kunnen 365 dagen per jaar 24 uur per dag slotenmakers aanbieden!