De beste vakmannen vind je bij Klusup

Heb je nog grote of kleine klusjes liggen waar je maar niet aan toe komt? Schakel dan een vakman van Klusup in. Er staat altijd een vakman voor je klaar, niet alleen voor klussen in huis, maar ook rondom het huis en in de tuin.

Wat is Klusup?

Klusup is een dienst of platform waar je voor elke klus in of aan huis kunt uitbesteden. Door heel Nederland staan de beste vakmensen klaar voor jouw klussen. Zo is er altijd een vakman bij jou in de regio te vinden. Bij Klusup vind je de beste specialisten die met plezier jouw klusjes voor je zullen uitvoeren. Ideaal als je twee linkerhanden hebt of simpelweg geen tijd of zin hebt om zelf de klusjes te doen.

De mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend en er zijn veel verschillende specialisten die voor jou klaarstaan. Zo zijn er timmermannen, loodgieters, elektriciens, tuinmannen en klusjesmannen voor elke soort klus, groot of klein! 

Hoe werkt Klusup?

Via Klusup boek je een uitstekende vakman uit de regio op jouw gewenste tijdstip en uiteraard voor een scherpe prijs. Vul hiervoor eenvoudig het contactformulier op hun website in en voordat je het weet is jouw klus uitgevoerd. Ook als de klus met spoed moet gebeuren kan er iemand snel voor je klaarstaan om je te helpen. Zelfs vandaag nog!

Grote en kleine klussen

Of je nu een schutting wilt laten repareren of een lamp laten ophangen, geen klus is te gek voor Klusup. Uiteraard zal er meer tijd voor nodig zijn als er een heel huis geverfd moet worden, maar dit kan ook door hun ervaren klusjesmannen worden uitgevoerd.

Wie zijn de vakmannen van Klusup?

De vakmannen die aangesloten zijn bij Klusup zijn niet in loondienst bij Klusup. Het zijn de betere freelancers of klusbedrijven met een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Ze hebben allemaal een berg aan kluservaring en veel tevreden klanten. Elke vakman die zich bij Klusup aansluit wordt van tevoren gescreend op betrouwbaarheid, vakkundigheid en klantvriendelijkheid.

Klusup kent alle vakmensen goed en houdt klantervaringen goed in de gaten. Klanten krijgen namelijk na afronding van een klus de mogelijkheid om de vakman te beoordelen. Wanneer een vakman een onvoldoende scoort, wordt hij van het platform verwijderd. Hierdoor staat er gegarandeerd een uitstekende specialist voor jouw deur.

In welke regio’s werkt Klusup?

De vakmannen zijn door heel Nederland verspreid. In elke regio is het mogelijk om je klussen voor een scherpe prijs uit te laten voeren door de vakmannen van Klusup. Mocht de vakman je goed bevallen, wat bijna altijd zo is, dan is het ook mogelijk om een volgende keer dezelfde vakman te boeken.

Geen klus is te groot of te klein of te specialistisch, neem vrijblijvend contact op met Klusup, om te zien wat ze voor jou kunnen betekenen!

Bezoek ze eens op hun socials:
Klusup op Twitter
Klusup op Facebook
Klusup op LinkedIn