Loodgieter

Cv-ketel laten repareren?

Wij staan voor je klaar!

helm

Reparatie van je cv-ketel

Zit je thuis te bibberen van de kou huis zonder de mogelijkheid om onder een warme douche weer op te warmen? Ben je op zoek naar een vakman voor een vakkundige reparatie van jouw cv-ketel? Geen paniek! All-in CV Service is jouw redder in nood voor reparatie, plaatsing en levering van alle soorten ketels.

Zelf repareren of laten doen?

Je begrijpt het belang van jouw, doorgaans onopgemerkte, cv-ketel wanneer hij stopt met werken: je woning verliest warmte en er is geen warm water aanwezig. Naast een vakman inschakelen voor reparatie kun je ook zelf actie ondernemen om de mogelijke oorzaak van de storing te achterhalen:

  • Is de hoofdschakelaar ingeschakeld?
  • Zijn er zekeringen doorgeslagen?
  • Staan de kamer- en ketelthermostaat op de juiste temperatuur ingesteld?
  • Is er voldoende water in de installatie aanwezig?
  • Staat de gaskraan wel open?
  • Probeer tot slot de resetknop

Een cv-ketel is een complex systeem, waardoor het vaak niet mogelijk is om zelf de problemen met de cv-ketel op te lossen. Wees gerust, onze vakmannen staan paraat om al je zorgen uit handen te nemen!

Cv-ketel reparatie door All-in CV

Voornamelijk in een koude en gure winter is de timing van een defecte cv-ketel zeer ongunstig. Maar All-in CV Service laat je niet in de kou zitten! Over het algemeen is het mogelijk om de defecten van je cv-ketel te repareren en is een complete vervanging niet nodig.

In sommige gevallen is het echter wel goedkoper om een nieuwe cv-ketel te laten plaatsen en deze vervolgens bij te stellen op je huidige energieverbruik. Onze vakmannen geven je een deskundig en vakbekwaam advies over meest praktische oplossing.

Schroom niet en neem contact op met All-in CV Service voor advies en reparatie. Er wordt zo spoedig mogelijk een vakman geleverd om het probleem van jouw verwarmingssysteem op capabele wijze op te lossen. Maak vandaag nog een afspraak voor vlotte en vakkundige reparatie!

Een veelvoorkomend probleem is het moeten bijvullen van de cv-ketel. Wanneer je je cv-ketel niet juist bijvult haal je niet het maximale rendement uit de verwarming.

Lees hier meer...

Voor het plaatsen van een nieuwe cv-ketel ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben direct ervaren en erkende monteurs voor je beschikbaar in heel Nederland.

Lees hier meer...

Vloerverwarming zien we steeds meer terug in nieuwbouwwoningen. Het grote voordeel is dat je vloerverwarming kunt laten fungeren als hoofdverwarming.

Lees hier meer...

Atag
Vaillant
Remeha
Intergas

All-in cv Service staat voor je klaar

In Nederland heeft All-in cv Service meerdere lokale partners waar we mee samenwerken. Hierdoor hebben wij altijd een cv monteur direct voor jou beschikbaar. Wij leggen je aanvraag voor aan diverse bedrijven in jouw regio waarna je gratis en vrijblijvend offertes ontvangt. Door te vergelijken kun je direct besparen op je kosten.