Loodgieter

Cv-ketel laten plaatsen?
Wij staan voor je klaar!

helm

Cv-ketel plaatsen

De cv-ketel is een essentieel onderdeel van je woning en staat over het algemeen bekend als een zeer duurzaam apparaat. Dankzij technologische ontwikkelingen zijn de vernieuwde HR en combi cv-ketels zuiniger in gebruik, vriendelijker voor het milieu en goedkoper dan de oudere verwarmingssystemen. Redenen genoeg om de aanschaf van een nieuwe en aanzienlijk verbeterde cv-ketel te overwegen. All-in cv service staat paraat met deskundige vakmannen om je te voorzien van capabel advies en om het vervangen van uw cv-ketel in goede banen te leiden.

Werking van een cv-ketel

De meeste ketels zijn werkzaam door gebruik te maken van aardgas en het vervolgens verwarmen van koud water met behulp van een brander. Door middel van een pomp wordt het warme water gecirculeerd in het centrale verwarmingssysteem. Een cv-ketel is ook aangesloten op een rookgasafvoerkanaal om de rookgassen die vrijkomen af te voeren. Schroom niet om contact op te nemen met All-in cv service voor het verkrijgen van meer informatie over de diverse cv-ketels en alle mogelijkheden over het plaatsen van een verwarmingssysteem.

Laten plaatsen of zelf doen?

Het is van groot belang dat een cv-ketel op veilige wijze wordt geïnstalleerd. Als je zelf twijfelt over het plaatsen van een nieuw verwarmingssysteem, laat het dan gerust aan één van onze professionals over. De vakmannen van All-in cv service zijn uitermate geschikt voor deze klus. Het is afhankelijk van je woning en de locatie van de cv-ketel hoe het plaatsen ervan verloopt. In ieder geval wordt voor je eigen veiligheid het water en gas tijdelijk afgesloten. Neem contact met ons op voor meer adviezen en toepassingsmogelijkheden.

Ben je al overtuigd van het belang van een vakman die op veilige en effectieve wijze je cv-ketel weet te plaatsen? Wacht dan niet langer en schakel All-in cv service in om binnenkort optimaal te kunnen genieten van een warm klimaat binnenshuis!

Een veelvoorkomend probleem is het moeten bijvullen van de cv-ketel. Wanneer je je cv-ketel niet juist bijvult haal je niet het maximale rendement uit de verwarming.

Lees hier meer...

Voor het plaatsen van een nieuwe cv-ketel ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben direct ervaren en erkende monteurs voor je beschikbaar in heel Nederland.

Lees hier meer...

Vloerverwarming zien we steeds meer terug in nieuwbouwwoningen. Het grote voordeel is dat je vloerverwarming kunt laten fungeren als hoofdverwarming.

Lees hier meer...

Atag
Vaillant
Remeha
Intergas

All-in cv Service staat voor je klaar

In Nederland heeft All-in cv Service meerdere lokale partners waar we mee samenwerken. Hierdoor hebben wij altijd een cv monteur direct voor jou beschikbaar. Wij leggen je aanvraag voor aan diverse bedrijven in jouw regio waarna je gratis en vrijblijvend offertes ontvangt. Door te vergelijken kun je direct besparen op je kosten.