Loodgieter

Cv-ketel leasen?

Wij staan voor je klaar!

helm

Geen onderhoudskosten

Het aanschaffen van een cv-ketel kan erg duur zijn. De meeste ketels zijn duizend euro of duurder en ook het installeren ervan is vaak niet gratis. Als je de investering terug wilt verdienen, moet je over het algemeen lang in hetzelfde huis wonen. Daarom kan het soms voordeliger zijn om een cv-ketel te leasen in plaats van te kopen. Je bespaart hierdoor niet alleen het aankoopbedrag; je hoeft vaak ook geen onderhoudskosten te betalen. Een lease overeenkomst kan uitkomst bieden: je betaalt niet voor iets waar je later geen gebruik meer van maakt.

Leasen: goedkoop en duurzaam

Voor een duurzame cv-ketel hoef je niet het volledige aankoopbedrag te betalen. De ketels van All-in CV Service zijn niet alleen voor een gunstig maandelijks bedrag te leasen, ze zijn bovendien zuinig, effectief en duurzaam. Zo heb je geen last van veelvuldige of intensieve onderhoudswerkzaamheden en geniet je zonder zorgen van het comfort die onze ketels bieden.

Direct contact met een monteur dichtbij!

Met dank aan het grote professionele netwerk van All-in CV Service kun je altijd en overal een cv-ketel leasen en laten installeren. Al onze monteurs zijn gecertificeerde vakmensen die veel ervaring hebben op het gebied van installatie en onderhoud. Vul ons contactformulier in voor een expert bij jou in de buurt en bespreek wat er voor jou mogelijk is omtrent het leasen van een verwarmingssysteem.

Voordelen van leasen

Een cv-ketel leasen bij All-in CV Service levert vele voordelen op in vergelijking met het aanschaffen van een cv-ketel.

  • Je betaalt niet een groot aankoopbedrag in een keer
  • Je hoeft geen onderhoudskosten te betalen
  • In het geval van storing komt er dezelfde dag nog een monteur langs
  • Je cv-ketel wordt altijd snel en vaardig gemonteerd
  • Je bent verzekerd van regelmatig onderhoud door een professional

Het leasen van een cv-ketel betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van je verwarming. Onze ketels worden regelmatig onderhouden, waardoor eventuele problemen tijdig worden opgemerkt en opgelost.

Een veelvoorkomend probleem is het moeten bijvullen van de cv-ketel. Wanneer je je cv-ketel niet juist bijvult haal je niet het maximale rendement uit de verwarming.

Lees hier meer...

Voor het plaatsen van een nieuwe cv-ketel ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben direct ervaren en erkende monteurs voor je beschikbaar in heel Nederland.

Lees hier meer...

Vloerverwarming zien we steeds meer terug in nieuwbouwwoningen. Het grote voordeel is dat je vloerverwarming kunt laten fungeren als hoofdverwarming.

Lees hier meer...

Atag
Vaillant
Remeha
Intergas

All-in cv Service staat voor je klaar

In Nederland heeft All-in cv Service meerdere lokale partners waar we mee samenwerken. Hierdoor hebben wij altijd een cv monteur direct voor jou beschikbaar. Wij leggen je aanvraag voor aan diverse bedrijven in jouw regio waarna je gratis en vrijblijvend offertes ontvangt. Door te vergelijken kun je direct besparen op je kosten.